Voor deze houding moet je op de rand van het bed liggen en op de knieën op de maag drukken. Deze houding is handig als je een hoog bed hebt of er een bank of een bank is die geschikt is voor groei. De partner komt achteraan. Als u begrijpt dat uw meubels specifiek voor deze houding niet geschikt is, kan hij op zijn knieën opstellen en een beetje van uw gewicht nemen.

Een andere “hoekige” houding met een zeer interessante lay-out. Geschikt als je een goed uitrekken hebt. Deze positie is vrij diep, dus als uw partner een solide erectie heeft of een klein lid op 100% (en u verkiest meer) – voel je vrij. En zie ook zijn been op zijn schouder erg spannend.

In plaats van standaard Rider-houdingen, probeer deze variatie – lanceerde je knieën en balanceer het saldo ten koste van hakken sildalis en sokken. Deze positie wordt beter beïnvloed door de G-zone, en zelfs als u van anale seks houdt en beoefent, dan wordt u geopenbaard, en een lid zal gemakkelijk en moeiteloos binnengaan (als u natuurlijk goed gesmeerd bent). Vergeet niet dat je heel langzaam naar beneden moet gaan, je kunt aan zijn heupen blijven, om het evenwicht niet te verliezen.

SHARE THIS STORY