Drink dit artikel aan de vriendin en vergeet dan niet om naar de redacteur van Cognac te sturen. Doos.

Lezing №1: Depravate lingerie

Wat stopt de hand van een vrouw die zich al heeft verzameld om een ​​zwarte riem te verwijderen met steentjes en transparante slipjes van hangers? Dit is meestal een vraag «Waarom heb ik zo’n brutaal ding nodig?».

Vervolgens volgt traditioneel een lijst met contra-indicaties: vriend – die niet wordt opgemerkt – op mij, caululitiet of strikte morele principes. In bijzonder gelanceerde gevallen, goed.

Vervolgens een dozijn praktische katoenen monofoon… Ik weet niet hoe ik het moet noemen, op zo’n exquise zin, zoals «Lingerie», Gekochte goederen trekken duidelijk niet.

Wat is de fout van zo’n koper? In elementaire misverstanden van rekenkunde. Hier moet je levensstijl niet aan deze geliefde toevoegen, maar integendeel, aftrekken van het. Eenmaal op het lichaam van een vrouw is frivole ondergoed vrij snel verdeeld met morele principes, en dan met het gebrek aan seks.

En tegelijkertijd met cellulitis: om aandacht te besteden aan je uiterlijk, is het moeilijk voor ons om op de manier van verbetering te wonen.

Jouw hulp:

Alles is hier duidelijk. Koop dit meest verdorven linnen — En geef. (Nee, natuurlijk niet op de eerste dag van daten, anders kan ze vermoeden dat jij — Laag het wellustige dier.

Zulke intieme geschenken stellen alleen toe aan die vrouwen waarmee u al geassocieerd bent met al nauwlettende relaties en die precies weten wat u — Dan is hetzelfde dier.)

Lezing # 2: ongebreidelde passie

Niet nodig om te portretteren wat niet is. Alleen in een van de honderd vrouwen stierf geweldig Sarah Bernard — De rest moet niet proberen de rol van de dramatische actrice.

Maar om eerlijk te zijn om te zeggen: «Schat, je noemt me nu geen sexy extase meer dan gekookte worst sandwich», — Het zou een vergissing zijn. Het is belangrijk om een ​​verlangen te kunnen wekken. Sommigen kunnen porno helpen in deze of «Vuile gesprekken», Maar het werkt niet altijd.

Toch zijn vrouwen veel moeilijker voor mannen — Dames seksualiteit is niet zo levendig reageren op visuele of geluidsbeelden.

Jouw hulp:

Als je ziet dat het meisje geen humeur heeft, praat met haar. Over seks, natuurlijk. Herinner een soort van pikantkoffer uit je biografie, vraag wat ze nu zou willen doen (antwoord «slaap» — negeren!) of aanbod om samen te kijken voor volwassenen.

Lezing №3: Hoogst bulk orale seks

Ja, het is ook kunst! En een vrouw die deze kunst grondig beheerst, kan niet alleen de touwen van hun man — Ze gaat zichzelf naar een nieuw, fundamenteel ander niveau van seksuele ontwikkeling.

Het belangrijkste is dat het begrip is dat alle mannen — verschillend. Iemand houdt van genoeg harde aantrekkingskracht, iemand fronst van pijn, staat een beetje sterker om het hoofdstel te trekken. Één als een gekke snelheid en diepe penetratie, een andere — Toen zijn penis slechts lichtjes tikt.

Daarom: Probeer en probeer, zorgvuldig de reactie. Maar er is misschien nog een, misschien net als een essentieel aspect — het zou echt van de vrouw willen.

In feite is het niet zo moeilijk — Onze lippen, lucht en het gebied van de keel dichter bij de amandelen zijn verzadigd met nerveuze receptoren. Als je ze regelmatig traint, kun je ze bijvoorbeeld met je vinger of potlood raken, onze hersenen leren

deze signalen te repareren en ze toe te schrijven aan het spannende.

Jouw hulp:

Niet stil als de juiste jongen bij ondervraging, zeg complimenten als je echt leuk vindt wat ze doet. Maar vermijd overmatige activiteit zelf: als het meisje de controle over de situatie zal verliezen, kan het proces het veel minder vinden. Maar om haar hoofd of kin met de palm te ondersteunen, zodat haar nekspieren geen goed bedrijf hebben.

Lezing №4: Kwiki — snel plezier

Alle moderne sociologische literatuur in één spraakrapporten: een vrouw heeft veel tijd nodig om te genieten.

De waarheid is? Niet echt. Percentage van 90. Maar je wilt soms met instant knuffels, windstroom, om te spreken, passie, vijf minuten, die zich in de eeuwigheid zullen uitstrekken…

Het is een schande dat deze verlangens meestal liggen in het midden van de Wenen Bala in de derde ronde van de counterdads of op zakenlunch met de trustees van het schuilplaats van mentaal achterlijk ouderen. Maar echt is er geen grendel toilet in al deze shelter?

Als je partner — Een man van brede uitzichten, dan hoeft dergelijke windstoten niet te bedwingen, het is vrij belangrijk voor uw relatie. Immers, een moderne man is al gewend aan het feit dat seks — Dit is twee uur tenminste met verplichte voorlopige ceremonies zoals langzame ongeridheid en aanhankelijke beroerte.

En deze man, in de diepten van zijn wilde natuur, aarzelt soms in die tijd, toen de dames door Nakhp werden genomen, springen uit de struiken en snel, terwijl het tandende wezen op de boom niet geïnteresseerd was in wat hier gebeurt.

Wanneer dergelijke ontevreden instincten je man in het lichaam zwerven, zijn er geen garanties dat ze niet volledig worden geïmplementeerd, met behulp van een grendel, won in de lift.

Jouw hulp

Beantwoord in geen geval de kaak en fluistert niet «Wat ben je gek?», Het niet uitgesproken van haar speelse handen van hun uitzendingen.

Uiteindelijk moet u altijd hopen dat de president van uw bedrijf en tweeduizend achthonderdzestig werknemer die hier vandaag bij zich kwamen lijden aan bijzonder wrede aanvallen van kippenblindheid en doofheid bemoeilijkt.

Lezing Nummer 5: spannende slainking

Deze werkwijze met de vrouwelijke frigiditeit was algemeen bekend in het oude tijdperk en in de middeleeuwen. Iemand die hij misschien vernederend lijkt… Vooral omdat het is.

Dit is precies wat excites is! En het feit dat tijdens klaps op de billen aan de onderkant van het lichaam, de bloedcirculatie, het stimuleren van seksuele activiteit, kan worden bekeken als een extra bonus.

Trouwens, de vrouwelijke anorgazmia veroorzaakt door het gevoel van schuld en het besef dat seks — Dirty Case (tot 30% van alle gevallen van Anorgazmia worden veroorzaakt door deze onderwijsfouten van deze kinderen), dus het is precies in dergelijke gevallen dat de spunking soms de meest effectieve middelen is.

Het lijkt erop dat de straf al is ontvangen, het betekent dat het mogelijk is om een ​​stil geweten en voor de misdaad zelf te nemen.

Nee, er zijn dames die dergelijke seksuele spellen organiseren — Dan remover zelf, natuurlijk, niet waard. Maar die vrouwen die opgewonden zijn bij de gedachte dat ze nu op hun knieën zetten en hoe ze worden vertrapt, mogen niet aannemen dat er iets mis met hen is.

Volgens studies van wetenschappers van het Stanford Institute is maximaal 40-45% van de vrouwen vatbaar voor zo’n licht masochisme tijdens seks.

Jouw hulp

Wacht niet op de uitnodiging — Je zult waarschijnlijk op hem wachten. Toch is het in dergelijke dingen erg ongemakkelijk om toe te geven.

Probeer gewoon als het een paar keer voor een grap was om het meisje tijdens de voorlopige games te slaan. Als ze laat zien dat ze het leuk vindt, — zal het lichaam brengen, graag gekreun, — je kunt langzaam verder gaan. Om te kopen, bijvoorbeeld een vlieg zwaait op een flexibel handvat en probeer een gesprek met een jonge vrouw op het onderwerp te beginnen, die vandaag zo Gadko LED is…

Forceer gewoon de gebeurtenissen niet. Het moet puur vrijwillig zijn, anders is het mogelijk door deze donzige en tussen de oren.

SHARE THIS STORY